Locatie verhuur

Het is bij ons op Boerderij de Ettingen mogelijk om een locatie te huren voor uw activiteiten in de vorm van cursussen en workshops, kleinschalige vergaderingen, kinderactiviteiten, fotoshoot van uw kinderen en zelfs uw bruidsreportage. Er zijn de volgende mogelijkheden:

– een gezellige en verwarmde binnenlocatie voor een groep tot maximaal 16 kinderen of 12 volwassenen, eventueel inclusief koffie, thee of warme chocolademelk van onze eigen biologische melk en lekkernij uit de streek. Servies en bestek is aanwezig evenals andere benodigdheden in overleg. Natuurlijk is het mogelijk om hierbij een rondleiding te genieten over de boerderij of past dit concept mooi bij een boerenlunch. Hiervoor zullen wij speciaal tarief berekenen.

stal060024

– Gezelligheid in onze schapen- en kalverenstal. In het koude jaargetijde zitten we droog en overdekt in onze gesloten ( onverwarmde! ) schapenstal tussen de kalfjes en lammetjes. Hier kunnen wij grote groepen volwassenen en kinderen ( tot ongeveer 30 personen ) ontvangen aan lange biertafels of picknicktafels, maar leuker nog: gewoon op de strobalen. Wat is er nu origineler dan vergaderen of een workshop volgen in het stro tussen de levende have in de vorm van kalveren en lammetjes? Uiteraard ook mogelijk inclusief koffie, thee, warme chocolademelk van onze eigen biologische melk en andere benodigdheden in overleg. In de lente en zomer zijn de mogelijkheden heel ruim. Wij kunnen op veel plaatsen op de boerderij, in de stallen of in het weiland tussen koeien of schapen onze biertafels met banken of strobalen plaatsen voor elke bijeenkomst in welke vorm dan ook, met of zonder koffie of alle andere bovenstaande benodigdheden.

_DSC0291b018 DSC_0942cldDSC_1050cld057021

– Zoek je een sfeervolle locatie voor uw trouwfoto’s of jullie jubileumfoto’s óf een leuke fotoshoot met uw kinderen en onze dieren? Net even anders dan anders, verrassend en uitdagend.
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

U kunt uw foto’s laten maken in de hooischuur te midden van onze dieren, maar ook midden in het weiland. Op deze manier worden uw foto’s wel heel bijzonder en origineel!

trouwfoto's voor uitvergroting 007 trouwfoto's voor uitvergroting 010trouwkaart 021

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen via Claudia@Ettingen.nl