Onze cavia’s

Onze knuffeldiertjes

 

Wij fokken af en toe een nestje gladharige of borstelharige cavia’s en we vangen regelmatig konijnen op die herplaatst mogen worden. In de tussentijd hebben deze diertjes een gezellig leven bij ons op de boerderij in een groot hok waar ze gezamenlijk verblijven en waar onze bezoekertjes in mogen gaan om ze te knuffelen.

Dit betekent dan ook dat u bij ons een konijntje of cavia koopt die gewend is aan kinderhandjes en goed handtam is.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw cavia of konijn, dan bent u hier aan het goede. Wij streven ernaar gezonde dieren te fokken en verkopen en geven nazorg en garantie. Kijken en eventueel meenemen kan op afspraak.

 

Onze Cavia’s

Wij hebben een leuk groepje vrouwelijke gladharige en borstelharige cavia’s bij elkaar in een groot hok. Af en toe laten we er een beertje bij logeren en verwachten we een leuk nestje jonge cavia’s. Als de jonge cavia’s 6 weken oud zijn mogen ze verhuizen.

Cavia’s zijn sociale dieren die niet in hun eentje gelukkig kunnen zijn. Daarom gaan ze alleen weg naar mensen die al een andere cavia hebben óf verhuizen ze per tweetal. Onze ervaring is dat zowel 2 zeugjes als 2 beertjes goed samen gaan, mits ze samen opgegroeid zijn. Dit voordeel hebben we hier, omdat alles bij elkaar in een groot hok loopt en samen opgroeit.

De kosten voor een zeugje zijn 10,- en voor een beertje 5,- per stuk. Onderstaande foto’s zijn voorbeelden van cavia’s die we in het verleden hebben gefokt en zijn op dit moment niet meer beschikbaar.

U kunt vrijblijvend contact opnemen via onze contactpagina of rechtstreeks naar Claudia@Ettingen.nl.