Tarieven

Tarieven

Een half uur privéles kost € 25,-

U of uw kind komt heerlijk een half uur rijles volgen op één van onze fantastische paarden of pony’s en na de les nog even gezellig vertoeven op boerderij de Ettingen. Natuurlijk kunt u de pony of het paard voor of na de rijles nog even heerlijk borstelen en verzorgen.

Een ‘duo-privéles’ kost € 17,50- per deelnemer en duurt een half uur. U kunt zelf met 2 kinderen of volwassenen komen of als ouder en kind, maar wij kunnen ook proberen om met een ander persoon een combinatie te creëren.

Een losse groepsles ( 4, max 5 deelnemers ) kost 15,-. Een 10-rittenkaart voor groepsles kost 130,-

Introductie coaching met paarden kost € 30,- en duurt zo’n 3 kwartier.

Hieronder valt kennis maken met ons ( Aye en mij ), met de pony’s en paarden en met het coachen met deze kudde.

Een individuele coachsessie met onze kudde kost € 60,- en duurt anderhalf uur. Voor kinderen duurt het werkelijke coachen iets korter vanwege hun kortere spanningsboog, de overgebleven tijd besteden we aan het verzorgen van en leren over de pony.

Een duo-coachsessie kost € 90,- en duurt anderhalf uur.

Omdat teamcoaching vaak maatwerk is en per bedrijf/vereniging verschillend, is dit op aanvraag.

De kosten voor een individuele sessie ‘anders leren met paarden’ bedragen € 60,-. Een sessie duurt anderhalf uur.

Het is ook mogelijk om een duo-sessie ‘anders leren met paarden’ te volgen, als ik een duo kan vormen met ander kind met ongeveer dezelfde leeftijd en achterstand op hetzelfde gebied.

Indien dit lukt kunnen we een duo vormen. De kosten voor een duo-sessie van ( ruim ) anderhalf uur bedragen € 35,-per kind.

De training ‘Stevig op je Hoeven’ bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2 uur en kost € 50,- per deelnemer per keer. De oefeningen van SOJH zijn vanaf de grond, naast de pony, maar voor de kinderen die het leuk vinden om te rijden, kunnen we het laatste deel van elke bijeenkomst besteden aan paardrijles. Voor kinderen die liever naast de pony blijven, delen wij het laatste deel van het programma in met een andere leuke oefening.

Een kinderpartijtje op de boerderij kost € 150,- t/m 8 kinderen. Wilt u meer kinderen meenemen, dan kan dit, maar rekenen we € 5,- per extra kind. Wij kunnen maximaal 10 kinderen hebben, meer passen er niet te gelijk in onze ponykar, maar indien het echt noodzakelijk is kunnen we het programma iets aanpassen om op die manier nog meer kinderen mee te kunnen nemen. Dan korten we het rijden op de pony’s qua tijd in en gaan we 2 rondes met de ponykar rijden zodat iedereen aan de beurt is gekomen.

Voor een ponypartijtje op locatie zijn de kosten variabel. Hiervoor kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Wij staan open voor kinderen met een PGB en we werken ook samen met het Jeugd Sport Fonds.