Dagkamp

Dagkamp

Wil je een hele dag komen genieten bij ons op de boerderij? Paardrijden, spelletjes, lekker samen eten op de boerderij, veel knuffelen met de dieren?

In alle schoolvakantie’s is het bij Ponyclub Ollie mogelijk om een dag op kamp te komen, ook voor kinderen die niet bij ons rijden, maar wel een beetje ervaring in het rijden. Wat gaan we doen? Je wordt verwacht om tussen 8.30u en 9.00u aanwezig te zijn op boerderij de Ettingen. Op deze gezellige dag heb je in ieder geval 1 keer les op onze pony’s en we gaan soms een buitenrit maken van 2 uur of  ( als de bodem hier niet voor geschikt is in herfst of winter ) lekker spelletjes doen met de pony’s en andere dieren.

Verder ben je de hele dag bij ons aanwezig om met de pony’s te tutten, borstelen, versieren, met de dieren te knuffelen en met elkaar onder leiding leuke spelletjes te doen, kortom, we hebben een heel leuk programma voor jullie deze dag.  Tussen de middag een heerlijke lunch met elkaar en ook sluiten we gezellig af met lekker eten. Bij mooi weer in de vorm van een barbecue met ons eigen biologische scharrelvlees, bij minder weer andere lekkernijen, pannenkoeken, hotdogs, hamburgers van eigen varken en rund met natuurlijk een gezonde variatie erbij in de vorm van biologische groente en fruit. En als toetje natuurlijk ons heerlijke biologische roomijsje van Biotelli!!

Deze dag is ook toegankelijk voor kinderen die niet bij ons op de ponyclub rijden of helemaal niet wekelijks rijden. Rond 18.30u kunnen de kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.  We zullen tijdens deze dag prachtige foto’s proberen te maken van de kinderen samen met hun lievelingspony, welke we natuurlijk aan de ouders doorsturen. We kunnen maximaal 22 kinderen per dag hebben.

Kosten: 50,- per kind. Geef je snel op, want vol = vol. Wie komt er een hele dag genieten op Ponyclub Ollie op Boerderij de Ettingen?

Voor data van het eerstvolgende dagkamp, zie onze agenda, wordt lid van onze nieuwsbrief ( van Ponyclub Ollie ) of hou onze facebookpagina in de gaten.

001094 060 029 009 027 019 008 042125 034 031