Een pony leasen

Het is bij ponyclub Ollie mogelijk om een pony te leasen / huren. Dit kan per losse keer, per week, per 2 weken of  per maand of zelfs voor een langere periode. Lijkt het je leuk om eens zelf te bepalen wat je gaat doen met rijden of om eens het gevoel te hebben hoe het zou zijn om je eigen pony te hebben? Dan is leasen een leuk alternatief.

Pony huren per losse keer:

-dit kan op dagen dat de pony’s niet nodig zijn voor lessen of andere activiteiten.

– je mag ongeveer 2 uur bezig zijn met je pony en rij-ervaring is vereist. Een uurtje borstelen en een klein uurtje rijden. Het rijden moet plaatsvinden in de rijbak en zelfstandig springen gaat alleen na overleg en buiten de boerderij rijden helaas niet, omdat hiervoor een ruiterbewijs nodig is.

– de kosten bedragen 15,- per keer

– het is de bedoeling dat de kinderen zelf redzaam zijn, dus zelfstandig de pony’s uit de bak halen en opzadelen.

– jonge kinderen mogen in verband met de werkzaamheden en het groot materieel niet alleen gelaten worden bij ons op de boerderij, dus daar moet begeleiding van een volwassene zijn.

 

Pony leasen voor langere tijd:

Voor iedereen die hele graag echt een ‘eigen pony’ zou willen hebben, maar voor wie dit helaas niet mogelijk is, is het bij ons mogelijk een pony te leasen op maandbasis en indien gewenst voor langere tijd.

-je mag 1 keer per week een les volgen en 2 keer per week zelfstandig in de rijbak rijden . Dit zelfstandig rijden kan plaatsvinden op de dagen dat er geen lessen zijn.

– het is de bedoeling dat de kinderen zelf redzaam zijn, dus zelfstandig de pony’s uit de bak halen en opzadelen etc. In overleg is het mogelijk om wat hulp aan te vragen.

– zelfstandig rijden kan plaatsvinden op maandag, donderdag, zaterdag, zondag of in de schoolvakantie’s en kleine kinderen mogen in verband met de werkzaamheden en groot materieel niet zonder begeleiding op de boerderij verblijven. Het is zelfs mogelijk om in overleg je leasepony mee te nemen op wedstrijd, dus heb je ambities in de sport, maar geen eigen pony? Dan kan je bij ons een pony kiezen die bij je past en bij jouw beoogde tak van de sport.

Leasekosten:

15,- per losse keer

25,- per week

50,- per 2 weken

100,- per maand

Als uw interesse gewekt is, kunt u contact opnemen of er nog pony’s beschikbaar zijn, op welke dagen en de verdere instructie’s die hierbij horen.

IMG_0021