Kinderpartijtjes

HELAAS HEBBEN WIJ GEEN BESCHIKBAARHEID MEER IN 2018…….

KINDERPARTIJTJE

Wilt u een origineel en een onvergetelijk kinderpartijtje met onze pony’s vieren? Lekker bezig zijn in de gezonde buitenlucht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

IMG_2850 056

 

We hebben 12 lieve pony’s die naar hartenlust geborsteld en versierd mogen worden en waarvan er 7 ook geschikt zijn om op te rijden voor de partijtjes met onervaren kinderen en totaal 10 voor als er kinderen met rij-ervaring bij zijn. Voor foto’s en een omschrijving van de pony’s verwijs ik u naar ‘de pony’s’ onder het kopje Ponyrijles.

 

De kinderfeestjes kunnen bij ons momenteel alleen plaatsvinden op zaterdag middag tussen 15.00u en 18.00u. Een partijtje duurt 2 uur en kan dus ergens tussen deze middaguren ingepland worden.

IMG_2529 IMG_2490

 

Hoe ziet het programma eruit:

 

  • kennis maken en uitleg onder genot van een biologisch roomijsje van eigen melk of in de winter warme chocolademelk van onze eigen melk met wat lekkers ( van ons ) of naar keuze taart/broodjes welke zelf meegebracht dienen te worden
  • pony’s borstelen en versieren en er alvast één inspannen voor de kar.
  • een rit met de pony voor de kar
  • de andere pony’s opzadelen
  • pauze met limonade popcorn en chips
  • ponyrijden
  • afscheid nemen en uitdelen van een presentje en zakje snoep

 

Duur: 2 uur. Kosten: 140,- t/m 8 kinderen. Wilt u meer kinderen meenemen, dan kan dit, maar rekenen we 5,- per extra kind. Wij kunnen maximaal 12 kinderen hebben.

 

115

 

Verder hebben we een leuke ( verwarmde ) feest locatie om even heerlijk uit te rusten met wat drinken en wat lekkers.
Indien gewenst is het mogelijk om taart of broodjes ( lunch ) hier te eten, echter dient u dit zelf mee te brengen. Bestek en bordjes zijn aanwezig.
Denk eraan om kleding te dragen die vies mag worden en bij slecht weer ook laarzen. Bij mooi weer graag gesloten schoenen i.v.m. de pony’s en de tenen van de kinderen.

De leeftijden zijn vanaf 4 t/m 13 jaar.
De feestjes kunnen tot een uur van tevoren probleemloos geannuleerd worden in geval van slecht weer met onze annuleringsverzekering, wel is het handig om een reserveplan te hebben. Maar er is voldoende overdekte ruimte om bij wat regenval te schuilen, dus annuleren hoeft alleen bij ernstig noodweer.

RESERVEREN

De dagen en tijden dat de feestjes gevierd kunnen worden zijn:

Zaterdag tussen 15.00u en 18.00u.

Wij vinden het belangrijk dat u de kinderen voor en na het partijtje onder uw ( streng ) toezicht houdt i.v.m. de dieren en het groot materieel. De kinderen mogen tevens nog gebruik maken van de trampoline na afloop.
Mocht u willen reserveren, dan kunt u een mail sturen naar Claudia@Ettingen.nl of telefonisch op 06-37149631.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren.

comp0103 038 138