Kinderpartijtjes

KINDERPARTIJTJE

Wilt u een origineel en een onvergetelijk kinderpartijtje op de boerderij en met onze pony’s vieren? Lekker educatief en recreatief bezig zijn in de gezonde buitenlucht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

IMG_2850 056

 

We geven de kinderen graag een korte educatieve rondleiding over boerderij de Ettingen waarbij we vertellen over ons bedrijf en tevens de kalfjes, de konijntjes en onze lieve poezen knuffelen.

We hebben 5 lieve pony’s en 1 paard die naar hartenlust geborsteld en versierd mogen worden en die geschikt zijn om op te rijden voor de partijtjes met onervaren kinderen. Er kunnen natuurlijk meer dan 6 kinderen op een partijtje komen, echter moet er dan af en toe even gewisseld worden met rijden. De kinderen die aan het wachten zijn mogen de veulens of konijntjes aaien of even kijken naar hoe de anderen rijden of spelen op de skelters of onze trampoline.

De kinderfeestjes op de boerderij duren 2 uur en kunnen in overleg afgesproken op uw gewenste dag en tijd. 

IMG_2529 IMG_2490

 

Hoe ziet het programma eruit:

 

  • kennis maken en uitleg over het partijtje. De jarige ontvangt ons verjaardagscadeau. Wij serveren in de winter warme chocolademelk en in de zomer limonade met wat lekkers. Eventueel nuttigen van taart/broodjes welke zelf meegebracht dienen te worden en meegebrachte cadeautjes van de andere kinderen uitpakken.
  • een korte educatieve rondleiding over de boerderij
  • pony’s borstelen en versieren en er alvast één inspannen voor de kar.
  • een rit met de pony voor de kar
  • de andere pony’s opzadelen
  • pauze met limonade en popcorn 
  • ponyrijden
  • afscheid nemen en uitdelen van een presentje en zakje snoep

Een kinderpartijtje op de boerderij duurt 2 uur en kost € 150,- t/m 8 kinderen. Wilt u meer kinderen meenemen, dan kan dit, maar rekenen we € 5,- per extra kind. Wij kunnen maximaal 10 kinderen hebben, meer passen er niet te gelijk in onze ponykar, maar indien het echt noodzakelijk is kunnen we het programma iets aanpassen om op die manier nog meer kinderen deel te kunnen laten nemen aan het feestje. Wilt u een korter of langer partijtje met bijbehorend tarief? In overleg is er van alles mogelijk

 

115

 

Verder hebben we een leuke ( verwarmde ) feest locatie om even heerlijk uit te rusten met wat drinken en wat lekkers.
Indien gewenst is het mogelijk om taart of broodjes ( lunch ) hier te eten, echter dient u dit zelf mee te brengen. Bestek en bordjes zijn aanwezig.
Denk eraan om kleding te dragen die vies mag worden en bij slecht weer ook laarzen. Bij mooi weer graag gesloten schoenen i.v.m. de pony’s en de tenen van de kinderen.

De leeftijden zijn vanaf 4 t/m 12 jaar.
De feestjes kunnen tot een uur van tevoren probleemloos geannuleerd worden in geval van slecht weer, wel is het handig voor uzelf om dan een reserveplan te hebben. Maar er is voldoende overdekte ruimte om bij wat regenval te schuilen, dus annuleren hoeft alleen bij ernstig noodweer. Mocht u willen reserveren, dan kunt u een mail sturen naar Claudia@Ettingen.nl of telefonisch op 06-37149631.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren.

comp0103 038