Onbespoten groente en fruit Duintuin

In samenwerking met de Duintuin is het bij ons mogelijk om heerlijke verse onbespoten groenten en fruit te komen afhalen. De laatste tijd is zelfs biologische kaas van de Dinkelhoeve ook leverbaar bij uw bestelling.

Het project de Duintuin bestond al eerder, maar sinds kort zijn wij met elkaar gaan samenwerken. Wij vinden het idee achter de Duintuin prachtig.

De groente en fruit zijn vers van het land en onbespoten en vrij van kunstmestgebruik. Verder vinden wij het een mooi initiatief dat er op deze manier een dagbesteding bestaat voor mensen die dit nodig hebben. U kunt hieraan meewerken en ook uw bestelling plaatsen om bij ons op de Ettingen te komen afhalen. Wijzelf en enkele van onze klanten doen dit al enkele weken en ik kan u vertellen dat de kwaliteit goed is en dat het vooral heel betaalbaar is. Neemt u eens een kijkje op de website van de Duintuin www.duintuin.eu om te lezen welke mensen achter dit idee zitten, wat hun visie  en hun werkwijze is. Interesse gewekt? U kunt altijd even contact met ons opnemen via de contact pagina op deze website.

kerstomaatjesbuiten-komkommerchioggia rabarber