Onze reuen

Boss van Rouben sent HD A, Ed vrij en OCD vrij: ( in memoriam )

Boss 031 Boss 010Nu Pen You 015

Boss was een geweldige reu, groot met een groot hart. Een stabiele en zeer vriendelijke hond die weinig dominantie toont naar mensen of andere reuen. Hij was ook fantastisch met onze kinderen. Hij is de stamvader van onze bloedlijn ‘vd Ettingen’.

Uiteraard bewaakte hij samen met zijn dochter Nunu luid en duidelijk zijn territorium, zoals dit voor ons op de boerderij ook wenselijk is.  Wij hebben Boss volledig laten aankeuren en vervolgens via de rasvereniging laten inzetten voor de dekdienst. Hieruit zijn een aantal nesten ontstaan met prachtige nakomelingen. Uit het eerste nest van Boss met Luana lu Kai van de Zuiderwaard hebben wij een teefje aangeschaft: Nu Pen You van de Zuiderwaard, met wie wij de bloedlijn van Boss hebben doorgezet. Wij hebben Boss  destijds na ruim 11 jaar moeten laten inslapen wegens ouderdom en hartfalen….

Cedric od Vlcatínského kopce HD A en ED vrij. Ceasar is inmiddels verkocht.

Ceasar, zoals wij hem noemen is een reu, welke wij in 2016 als pup opgehaald hebben uit Tsjechië. Met hem hebben wij vers bloed opgehaald om mee te fokken. Op zijn eerste show in juni 2016 behaalde hij het mooie predicaat ‘veelbelovend’ en in de laatste show werd hij beste reu.

Hij heeft inmiddels voor nageslacht gezorgd met onze Bessie en Catootje, twee nesten prachtige pups zijn hieruit voortgekomen.

Ceasar staat ter dekking. Voor meer informatie kunt u via onze website een e-mail sturen. Eventuele extra gezondheidsonderzoeken zijn wij bereid te laten doen op uw verzoek.

077070 stamboom Ceasar 001