Onze teven

Nu Pen You van de Zuiderwaard: HD A, ED vrij, OCD vrij ( in memoriam )

IMG_2016 IMG_2018073stamboom Nunu 001

Nunu ( spreek uit Noenoe ), zoals haar roepnaam is, is een mooie grote en vrij stevige teef. Een zeer fijne waakhond en geweldige gezinshond met een enorm aanhankelijk karakter.  Ze heeft ons 3 mooie nesten gebracht en hieruit hebben 2 mooie dochters van haar aangehouden om mee verder te fokken.

Op de Winner 2015 zowel als de show in Leiden in Maart 2016 behaalde Nunu nog het reserve kampioenschap met haar 7 jaar! Haar dochter Bessie moest ze voor laten gaan.

Nunu is volledig gekeurd en HD, ED en OCD vrij evenals vrij van de oogafwijkingen die het ras kent. Tevens heeft ze de gedragstest positief doorlopen en heeft meerdere malen een U behaald op shows.

We hebben Nunu onlangs helaas op 8 jarige leeftijd moeten laten inslapen wegens een tumor in haar buik.

DSC01943 Boss Nunu 009 027

Nederlands Kampioen Bonnie v/d Ettingen: HD A en  ED vrij

 

Voor ons genaamd Bessie. Een duplicaat van haar moeder qua karakter met als vader Hero v/d Weiakkers. Ze is een zeer stabiele en rustige teef en onlangs heeft ze op de Winner 2015 haar eerste show gelopen met een prachtige uitslag als kampioen van de teven met haar 1,5 jaar en daar zijn we heel blij mee. Ook op een show in Leiden in maart 2016 werd zij kampioen en Best of Breed en onlangs behaalden we op een show in Bleiswijk onze laatste punten om haar Nederlands Kampioen te laten worden.

Op dit moment is ze loops en zullen we proberen om haar te laten dekken door Lou von Obersteckholz.

005 016 025 027stamboom Bessie 001074

Catootje v/d Ettingen HD A en ED vrij:

Catootje is een mooie dochter van Nunu van afgelopen jaar. Ze is nu anderhalf jaar oud en haar vader is Jack v/d Weiakkers. Zij is een ontzettend lieve, zachtaardige teef welke als vanzelf luisterde naar ons, ik heb niet eerder zó’n makkelijke pup gehad. Catootje was op the Winner Amsterdam 2015 de beste in de puppy klasse en wij waren zeer tevreden met een uitslag als ‘veelbelovend’ en op de meest recente show in juni 2016 was ze Best of Breed.

Op dit moment is Catootje loops en zal ze worden gedekt door Lou von Obersteckholz.

 

002 004 010 013stamboom Catootje

Foto’s en stanboom van Lou van Obersteckholz:

Lou Stamboom