Ponyritjes voor de kleinsten

Op de dagen en uren dat we open zijn is het mogelijk om vrijblijvend en kosteloos naar Boerderij de Ettingen te komen met jonge kinderen om de pony’s te borstelen en een rondje op de pony over de boerderij te rijden.

Hiervoor hoeft niet gereserveerd te worden, u kunt zonder afspraak komen en onze erfdiensten aanspreken. Zij zijn te herkennen aan hun roze of lichtblauwe bodywarmer met Ponyclub Ollie op de achterkant. Zij kunnen u, uw kind en de pony begeleiden. Deze meiden/erfdiensten hebben ook nog andere taken op zo’n middag, denk aan het verzorgen van de dieren en schoonmaken van de hokken, het wisselen van de groepslessen etc, dus we houden het wel bij wat borstelen en 1 keer rijden per kind, zodat we voorkomen dat er de hele middag kinderen in de rij staan en de meiden aan het andere werk niet meer toe komen.

Pas vanaf 4 jaar of ouder kan er echt les afgesproken worden, meestal aanvankelijk in de vorm van een half uur priveles. Informatie hierover kunt u op de andere pagina’s op onze website vinden, u kunt uw eventuele vragen ook mailen via onze contactpagina.

Veel plezier alvast!