Wat houdt het in?

Regelmatig werd en word ik benaderd met de vraag of ik met onze pony’s iets kan betekenen voor kinderen die door omstandigheden niet lekker in hun vel zitten, kinderen met een beperking, autisme, adhd, add, pdd nos of om allerlei andere redenen.

Wij worden hierin gevonden door ouders of begeleiders door onze kleinschaligheid en persoonlijke benadering evenals onze gemoedelijke entourage op het Biologisch melkveebedrijf. Vanwege de blijvende aanvragen, het succes wat ik met deze kinderen tot nu toe hebben geboekt en de voldoening die ik hieruit heb gehaald en tevens de interesse die ik altijd al heb gehad voor de psyche van mensen, kinderen én dieren ( wat zijn hun beweegredenen, waar komt bepaald gedrag vandaan?) heb ik daarom besloten mijn kennis in de begeleiding van deze kinderen te verdiepen middels een opleiding tot kindercoach bij BLG & partners.

Bij ons staat centraal om het kind en zijn omgeving in zijn waarde te laten, niet te oordelen en beoordelen, op een positieve manier bouwen aan het vertrouwen en zelfvertrouwen van ‘onze kinderen’ en het verbeteren van de communicatie en relatie met de omgeving ( ouders, broertjes en zusjes, andere familieleden, onderwijzer, klasgenootjes etc ). En bovenal natuurlijk gewoon een ontspannen en leuke tijd op de boerderij met onze dieren, wat een heerlijke afleiding kan zijn van de dagelijkse moeilijkheden waar het kind eventueel mee kampt. Het leuke en helende van het omgaan met dieren is, dat zíj in elk geval nooit oordelen!

Voor meer informatie kunt u via deze website verder lezen en eventueel contact opnemen.