Wat we doen

Omdat Boerderij de Ettingen niet van onszelf is, maar wordt beheerd door Stichting Agrarische bedrijven Spaarnwoude ( SAS ) ben ik op de boerderij een apart bedrijfje gestart onder de naam Claudia’s Boerderij Activiteiten ( CBA ).

Alle nevenactiviteiten die op het bedrijf plaatsvinden worden georganiseerd CBA.

Het is voor kinderen mogelijk om bij ons ponyrijlessen ( ook springen ) te volgen in kleine groepjes op onze lieve paarden en pony’s.

Tevens richten we ons qua lesgeven op kinderen met speciale behoeften, waarbij je kunt denken aan kinderen met ADHD, ADD, PDD-NOS, Autisme, HB of kinderen die om andere redenen op een reguliere manege of ponyclub niet helemaal tot hun recht kunnen komen.

Ook kinderen die overmatig angstig of onzeker zijn of andere problemen ondervinden zijn welkom. Zij kunnen hier rijles, coaching met pony’s volgen of een combinatie van beide. Onder de pagina ‘rijlessen’ en ‘coaching’ kunt u hierover meer informatie vinden.

Ook volwassenen zijn welkom voor coaching met onze kudde pony’s en paarden.

Tevens zullen er in de vakantie’s af en toe leuke pony-activiteiten plaatsvinden waarvan u middels onze maandelijkse nieuwsbrief van op de hoogte gesteld kunt worden. U kunt zich op deze website abonneren op onze nieuwsbrief.

In onze ‘vrije’ tijd houden wij ons nog bezig met het fokken van rashonden ( de Grote Zwitserse Sennenhond ).