Wie ben ik?

Voor iedereen die nog niet verder gelezen heeft op onze website:

Ik ben Claudia Scheeres, 39 jaar oud. Ik ben moeder van 5 ( heel verschillende!) kinderen allen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar oud. Al bijna 20 jaar geleden heb ik mijn diploma’s behaald om rijlessen te geven aan kinderen of aan volwassenen, zowel voor het plezier als wedstrijdsport gericht. Dat doe ik dan ook al jaren met veel plezier naast het africhten en uitbrengen van enkele sportpaarden en het corrigeren van ‘moeilijke’ paarden. Enkele jaren geleden heb ik op de boerderij waar wij wonen een kleinschalige ponyclub opgericht waar ik rijlessen en andere leuke activiteiten organiseer voor kinderen.

Nu ik dit enige jaren met veel plezier doe en mede doordat ik een hoog sensitief kind blijk te hebben ( én ikzelf daar ook alle kenmerken van heb ) ben ik getriggerd geraakt om mij meer te verdiepen in de psyche van mensen en dan vooral kinderen.

Op dit moment werk ik vanuit eigen intuïtie, ervaringen uit het verleden met allerlei kinderen én mijn eigen kinderen, ervaring met het corrigeren van probleempaarden ( klinkt gek, maar het heeft mij heel veel gebracht in ook de omgang met kinderen met problemen ) en het lezen van enorm veel boeken. In het verleden heb ik een cursus psychologie en een cursus kinderpsychologie gevolgd welke ik nu graag wil versterken met een cursus tot kindercoach die ik momenteel volg bij BGL & partners.