Afscheid

Aan alle mooie tijden komt een einde, zo ook aan Ponyclub Ollie op Boerderij de Ettingen…..

Allereerst wensen we iedereen de beste wensen voor 2020!

Na een langdurig proces van wel 3 jaar zijn Tom en ik uiteindelijk tot het besluit gekomen om te stoppen met Ponyclub Ollie, dus met de rijlessen op boerderij de Ettingen.
Er bestaat al een lange periode de wens om meer tijd voor elkaar en voor onze kinderen vrij te maken en dit is onvoldoende verenigbaar met het runnen van de ponyclub.
Daarnaast heeft het bestuur van de stichting van onze boerderij ons een verhoogde maandelijkse vergoeding opgelegd wat ons mede zo heeft doen besluiten.

Het gaat ons erg aan het hart en dit is dan ook geen makkelijke beslissing geweest die over 1 nacht ijs genomen is. Wij gaan iedereen verschrikkelijk missen, maar de tijd is écht gekomen voor ons om vanaf 2020 een andere koers te gaan varen, één waarbij er veel meer tijd en aandacht is voor onze eigen 5 kinderen, die langzamerhand allemaal naar de middelbare school  ( zullen ) gaan.
Aanvankelijk was ik van plan om nog enkele weken les te blijven geven echter heb ik mijn sleutelbeen gebroken en kan ik de komende 6 weken helemaal niks. Daarom houden de lessen helaas per direct op.
Wel organiseren we op zaterdag 11 januari vanaf 14u een afscheidsfeestje voor iedereen. Jullie zijn van harte welkom en we zouden het leuk vinden als er mensen / kinderen zijn die iets lekkers willen maken en / of meenemen. We begrijpen dat het voor de kinderen een hele teleurstelling zal zijn, dus we willen ze dan de gelegenheid geven om afscheid te komen nemen van de boerderij en de pony’s.

We willen iedereen bijzonder bedanken voor de prachtige tijd die we gehad hebben met elkaar, ik hoop jullie allemaal te zien op 11 januari!!