Dagkamp op de boerderij

Dagkamp op de boerderij.
Jawel, daar is hij weer! Het eerste dagkamp van dit seizoen! En wel op zaterdag 12 maart.
Heb je zin om eens een hele dag lekker bezig te zijn op de boerderij met onze dieren en pony’s? Geef je dan snel op want het is vrij snel vol. Met de gevorderde kinderen gaan we naast dressuur en springles een lekkere buitenrit maken en met de minder ervaren kinderen doen we in elk geval echt rijles en afhankelijk van het niveau maken we ook een buitenrit óf vullen we de dag in met andere leuke pony activiteiten in de vorm van voltige ( gymnastiek en kunstjes op de pony ), een rit met de ponykar en spelletjes met de pony’s. Ook de gevorderden mogen kiezen of ze liever mee op buitenrit gaan of liever de ponykar, spelletjes, voltige etc.
Kortom, het wordt weer een hele gezellige dag in het teken van boerderij diertjes en pony’s. Lekker rijden, lekker borstelen, lekker spelen, lekker knuffelen, lekker met elkaar eten, lekker buiten zijn!
Je mag tussen 8.30u en 9u gebracht worden en hoeft pas om 18u weer opgehaald te worden. Wij hebben dan al gezamenlijk avond eten genoten ( iets lekkers gecombineerd met iets gezonds! ) en ook de lunch wordt door ons geserveerd. De kosten bedragen 50,- p/p en iedereen die het leuk lijkt is welkom, ook als je niet lid bent bij ons. Voor vragen of opgeven kunt u contact opnemen via Claudia@Ettingen.nl

136