Dagkamp voorjaarsvakantie

Dagkamp voorjaarsvakantie

Op donderdag 26 februari is er weer een gezellig dagkamp op Ponyclub Ollie!

Wat gaan we doen? Je wordt verwacht om tussen 8.30u en 9.00u aanwezig te zijn op boerderij de Ettingen. Op deze gezellige dag heb je in ieder geval 1 keer les op onze pony’s en we gaan een buitenrit maken van 2 uur als weer en bodem het toelaat. Anders wordt deze vervangen door voltige en een rit met de ponykar.

Verder ben je de hele dag bij ons aanwezig om met de pony’s te tutten, borstelen, versieren, met de dieren te knuffelen en met elkaar onder leiding leuke spelletjes te doen, kortom, we hebben een heel leuk programma voor jullie deze dag.  Tussen de middag een heerlijke lunch met elkaar en ook sluiten we gezellig af met lekker eten.

Deze dag is ook toegankelijk voor kinderen die niet bij ons op de ponyclub rijden, echter is enige rij ervaring wel vereist rijles volgen, zodat e.e.a. veilig kan verlopen. Rond 18.30u kunnen de kinderen weer worden opgehaald door hun ouders.  We zullen tijdens deze dag prachtige foto’s proberen te maken van de kinderen samen met hun lievelingspony, welke we natuurlijk aan de ouders doorsturen. We kunnen maximaal 16 kinderen per dag hebben. Kosten: 50,- per kind. Geef je snel op, want vol = vol.

Opgeven kan per mail aan Claudia@Ettingen.nl.

008 094