Leuke zomeractiviteiten met de pony’s

Tijdens de zomervakantie hebben we meerdere leuke activiteiten op Ponyclub Ollie, welke ook toegankelijk zijn voor kinderen van buitenaf, mits ze voldoende ervaring hebben met pony’s. Wie heeft er zin in een leuke gezellige middag op de boerderij met onze pony’s?

Zondag 6 juli

Knuffelmiddag 13u tot 15.30u. Entree 2,50 p/p. Wie komt er gezellig knuffelen met onze pups, kittens, kalfjes, konijntjes, baby cavia’s, de geitjes, de pony’s en natuurlijk Mimi het varkentje?

Maandag 7 juli t/m vrijdag 18 juli

Ponyclub gesloten wegens vakantie

Zaterdag 19 juli

Pimp je pony 13u tot 15u. Wat is de bedoeling? Je neemt zelf allerlei versierspullen mee om jouw uitgekozen pony zo mooi mogelijk te maken. Het is ook de bedoeling dat je jezelf mooi zult verkleden. Als dit klaar is rijd je een prachtige ereronde met je pony door rijbak op de manier zoals jij dit zou willen. De jury bepaald welke combinatie gewonnen heeft. De tijden: van 13u tot 15u. De kosten: 15,- per deelnemer. De prijzen: eerste prijs: een heerlijke buitenrit met je beste vriendin onder leiding van mij en op jullie favoriete pony en op een nader te bepalen datum en tijd. De tweede prijs: een half uur privéles zoals jij deze zou willen indelen. De derde prijs: een gratis groepsles. Geef je snel op, want er kunnen maar 8 kinderen meedoen, omdat er maar 8 pony’s zijn. Dit geeft wel weer heel veel kans op een prijs!

Woensdag 23 juli

Poetscursus 13u tot 15u.

Voor al onze nieuwe leden ( én alle anderen die interesse hebben! ) is er binnenkort weer de poets- en opzadelcursus. We gaan weer met zijn alle met de neus in de studiemappen om te leren hoe we een pony correct en veilig vastbinden, borstelen, hoeven uitkrabben en opzadelen, om dit vervolgens in praktijk uit te voeren. Uiteraard sluiten we af met een stukje rijden, als ze dan toch allemaal gezadeld zijn.Ook nu weer gaan we gezellig met elkaar lunchen net als voorgaande keren.  En iedereen die het leuk vindt om zelf iets te maken of mee te nemen, dan mag dat natuurlijk ook! Alle kinderen krijgen een mooi naslagwerk mee naar huis.De ouders mogen erbij blijven, maar dat is niet noodzakelijk. ( Ikea is open, zeg ik altijd maar….).  Kosten per kind: 15,-

Donderdag 24 juli

Dagkamp. Voor meer informatie, kijk even bij de eerdere nieuwsberichten.

Vrijdag 25 juli

Snelle buitenrit.  We vertrekken om 13u en zullen rond 15u weer op de boerderij zijn. er kunnen maar 8 kinderen per buitenrit mee. De kosten zijn 20,- per kind. Wie heeft er zin om Spaarnwoude te ontdekken op een pony? Alleen voor kinderen met voldoende rij ervaring.

Zaterdag 26 juli

Rustige buitenrit

Woensdag 30 juli

Picknick met Amigo en de ponykar 13u tot 15u. We gaan met zijn allen een rit met Amigo voor de ponykar maken en halverwege gaan we lekker met elkaar picknicken in het gras. Wie heeft er zin om mee te gaan? Er kunnen maximaal 8 kinderen mee. We vertrekken om 13u en zullen rond 15u weer terug zijn. Ook voor kinderen die geen ervaring hebben met ponyrijden. Kosten: 15,- per kind.

Donderdag 31 juli

Dagkamp

Vrijdag 1 Augustus

Voltigeles: wie kan er gymnastiek of kunstjes op de pony? In stap, draf of zelfs in galop? Iedereen kan hieraan meedoen ook als je geen ervaring hebt. Kosten 7,50 per kind. Van 14u tot 15u.

Zaterdag 2 augustus

Ponyclub gesloten

Woensdag 13 Augustus

Springwedstrijd. Deelname voor kinderen met voldoende rij-ervaring of eventueel met eigen pony.

Donderdag 14 Augustus

Dagkamp

IMG_2448