Onze nieuwe aanwinst

Onze nieuwe aanwinst!

We zijn heel blij en trots op onze nieuwe aanwinst. Een prachtige Tsjechische reu-pup met een heleboel vers bloed. Laten we hopen dat hij mag uitgroeien tot een mooie stevige reu en vooral ook dat hij gezond blijkt na alle verplichte onderzoeken die we dienen te doen alvorens we hem zullen inzetten voor de dekdienst. Pas over ongeveer een jaar weten we hier meer over, maar eerst genieten van deze heerlijke pup.

Zijn aftekening is dan wel niet geheel symmetrisch, ( wij verwachten niet dat hij dit doorgeeft aan zijn nakomelingen ) aan zijn prachtige afkomst, goede voorouders en mooie bloedlijn die nergens overlapt met onze teven zal het in elk geval niet liggen. We zijn er heel blij mee! Vooral vader Robinson, die wij 4 jaar geleden in levende lijve hebben mogen bewonderen in TsjechiĆ«, is bij ons altijd ‘blijven hangen’. Wat een geweldige reu. Super mooi, groot en grof gebouwd met een heel fijn karakter, precies zoals een Grote Zwitser staat omschreven in de boeken en zoals wij ze willen fokken.

Vanwege zijn rabiƫs enting zal hij pas over enkele weken zijn geboorteland mogen verlaten om bij ons op de boerderij te komen wonen en over zijn roepnaam zijn we nog niet helemaal uit.