Weer aan de slag!

Weer aan de slag!

Onze vakantie zit er weer op. We hebben genoten, maar ook weer zin om aan het werk te gaan. Weer lekker in het ritme en met de beestjes aan de gang. Ik wens iedereen die nog weg gaat een fijne tijd op vakantie en voor iedereen die weer terug is, hopelijk hebben jullie genoten!

Bij thuiskomst loop ik altijd eerst mijn beestenboel na. Wij hebben uiteraard vervanging tijdens onze vakantie’s die ze goed verzorgen. En wat groeien ze toch altijd weer in die 2 weken. De kuikens, onherkenbaar, de pups, de kittens, de kleine konijntjes en cavia’s. Het verbaast me elke keer weer. Liefst wil ik niets van hun ontwikkeling missen, maar op vakantie als gezin is natuurlijk ook belangrijk.

Vandaag ga ik ook weer voor het eerst aan de slag met de pony’s. Ze hebben twee weken vrij gehad, lekker voor ze, maar het is ook weer heel belangrijk en gezond dat ze weer in beweging gaan komen. Er staan de komende periode allerlei leuke activiteiten op de agenda. Vandaag ‘pimp je pony’, binnenkort de poetscursus, de dagkampen, 2 buitenritten en de picknick met de ponykar. Hier en daar zijn er nog plekjes vrij bij de activiteiten.

En wie er verder gewoon eens zin heeft om te komen kijken bij ons, dat kan natuurlijk. Neem even een kijkje op de pagina van de openingstijden en wie weet tot snel!

029