Wijziging datum Sint feest

LET OP: SINT KOMT BIJ ONS OP BOERDERIJ DE ETTINGEN, MAAR NU OP ZONDAG 24 NOVEMBER!

Vandaag hebben wij bericht gehad van Sinterklaas dat hij toch liever op de late avond van 5 december terug naar Spanje terug zal vertrekken. Daarom kan hij op 6 december geen bezoek meer aan onze boerderij brengen. Gelukkig heeft hij en zijn pieten tijd gevonden om ons daarvan in de plaats te bezoeken op zondag 24 november.

Zijn vraag is of wij ervoor willen zorgen dat er zoveel mogelijk van onze dieren en hun hokken mooi versierd zijn voor zijn komst. Wij hebben dus heel wat werk te verzetten, we hebben cavia’s, hamsters, poezen, koeien en kalfjes, pony’s, konijntjes, honden en de geit Lola. We willen dus alle kinderen van harte uitnodigen ons te komen helpen met versieren voor de komst van de Sint. Ik zal zorgen dat er versiermateriaal is, maar je mag ook zelf dingen meebrengen. De kinderen mogen zelf kiezen welk dier ( of dieren ) en hun woonplaats ze zouden willen mooi maken. Verder mogen de kinderen een stapritje op de pony’s doen en lekker ravotten in de stro berg en natuurlijk met de dieren knuffelen, kortom, een gezellig sinterklaasfeest. Er is drinken en lekkers en Sinterklaas heeft beloofd voor ieder kind een cadeautje mee te brengen.

We beginnen om 13u. met versieren maar het is natuurlijk mogelijk om later aan te schuiven. Ergens tussen 14.30u. en 16u. zullen we Sinterklaas en zijn pieten ontvangen.

Graag opgeven per mail, kosten voor het Sintfeest: 10,- per kind