Genieten op de Ettingen tijdens de meivakantie? Dat kan!

De meivakantie komt er weer aan en het is alweer echt voorjaar aan het worden. Het gras begint te groeien, de lammetjes en mama koe met haar kalfjes lopen alweer heerlijk in de wei, de struiken en bomen komen weer in het blad, de kippen goed aan de leg, de twee kleine geitjes groeien als kool. Kortom, een mooie tijd waarin het weer genieten is op de boerderij.

Heb je zin om ook mee te kijken wat het voorjaar allemaal brengt bij ons? Dat kan natuurlijk!

Kinderen zijn altijd welkom om tijdens onze openingstijden mee te komen werken. Hokken schoonmaken, dieren voeren, pony’s vangen, lammetjes knuffelen, eitjes rapen, er is hier altijd werk. Hiervoor hoeft uiteraard niet betaald te worden, maar wel graag even opgeven via onze contactpagina.

Verder zijn er op de verschillende georganiseerde activiteiten nog enkele plaatsen vrij. Wil je een hele dag op kamp komen? Of liever leren hoe je een pony poetsen en opzadelen moet? Of kan je al een beetje of heel goed paardrijden? Dan kan je bij ons mee met een heerlijke lange buitenrit naar Spaarnwoude Houtrak. Je kan je nu nog opgeven.

Maar als je alleen zin hebt om gewoon een keertje op bezoek te komen, te kijken, te aaien, dan kan dat natuurlijk ook! We verkopen ook potjes met ons heerlijke biologische roomijs, dus misschien een idee voor een warme voorjaarsdag?

 

Tot snel!

275 1980109_10202891103051531_317753325_o 304 060 182