Poetscursus mei vakantie

We hebben weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Welkom bij de club allemaal! We hopen dat jullie veel plezier zullen beleven op Ponyclub Ollie. Voor deze nieuwe leden ( én alle anderen die interesse hebben! ) is er woensdag 6 mei in de voorjaarsvakantie weer de poets- en opzadelcursus. We gaan weer met zijn allen met de neus in de studiemappen om te leren hoe we een pony correct en veilig vastbinden, borstelen, hoeven uitkrabben en opzadelen, om dit vervolgens in praktijk uit te voeren. Uiteraard sluiten we af met een rondje stappen, als ze dan toch allemaal gezadeld zijn.

Ook nu weer gaan we gezellig met elkaar lunchen net als voorgaande keren. Bruine en witte boterhammen met verschillend beleg, krentenbollen, limonade en fruitsap zal er in elk geval aanwezig zijn. En iedereen die het leuk vindt om zelf iets te maken of mee te nemen, dan mag dat natuurlijk ook! Alle kinderen krijgen een mooie map met naslagwerk mee naar huis.

We beginnen om 12.30u en zijn rond 15.00u klaar. De ouders mogen erbij blijven, maar dat is niet noodzakelijk. ( Ikea is open, zeg ik altijd maar….).  Kosten per kind: 15,- en ervaring is niet nodig.

065