Volwassenen lessen

Jawel, we zijn weer van start met de volwassenen lessen!

Vorige week was de aftrap na een lange periode en komende week gaan we verder. Volgende week zijn er lessen op donderdag 19 oktober om 12u en op vrijdag 20 oktober om 18u. Bij beide groepen zijn nog 2 plekken vrij. Enige ervaring is nodig, maar dit mag eventueel ook heeeeeeeel lang geleden zijn, we zijn goed in her-intreders! Heb je nooit eerder gereden? Dan doen we eerst een half uur priveles, daarna kan je in de groepjes meedoen.

Op dinsdag 17 oktober is er een mogelijkheid om 9.30u. Op dit moment hebben we 1 inschrijving, de les kan doorgang hebben bij minimaal 3 inschrijvingen, dus wie biedt?

Alles is op losse basis, niets is verplicht, behalve ( min of meer ) dat als je je opgeeft, je ook daadwerkelijk komt. Verder mag het  éénmalig, meermalig, nét hoe het je schikt. Voor vaders en moeders van onze clubkinderen: jullie kunnen op de kaart van je zoon of dochter, voor deelnemers van buitenaf: van harte welkom, je mag los per keer betalen ( 15,- contant ) of een 10-rittenkaart kopen en die rustig aan opmaken ( 117,- ).

Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Mail naar Claudia@Ettingen.nl.